3 lépcsős rendszer

Mosás + festés + olajozás

Khadi 3 lépcsős rendszerünk segít, hogy a legjobb festési eredményt érd el a hajad számára. Tudd meg, hogyan készítheted fel a hajad legjobban a Khadi Növényi Hajfestékkel való festésre, hogyan fesd be és hogyan állítsd be a színt a hajadon.

1. Mosás és előkezelés

A növényi hajfestés az előkészítéssel kezdődik. Ahhoz ugyanis, hogy a legjobb színeredményt érd el a Khadi Növényi Hajfestékkel, ajánlott egy átfogó hajápolási rutint elvégezned, minősített natúrkozmetikumokkal – a sampontól a kondícionálóig.

Ehhez a Khadi Hajápoló termékek a legmegfelelőbbek. Ezek ugyanis minősített natúrkozmetikumok, amelyek kíméletesek a hajon és nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek gyengíthetnék a Növényi Hajfesték erejét. A Khadi Ayurvédikus samponjaink ideális pH értékkel rendelkeznek, ami fokozza a Khadi Növényi Hajfestékek színezőerejét.

Ha nemrég váltottál natúrkozmetikumokra, akkor a Khadi Növényi Hajfestékkel történő festés előtt egy alapos mélytisztító kúrát is elvégezhetsz. Ez javítani fogja az eredményt. Használd a Khadi Detox Hajmaszkot vagy a Khadi Reetha Mosódió port. Mindkét hajmaszk eltávolítja hajadból a szilikont, a formázás maradványait és régi lerakódásokat.

Tudtad?

Hogy a piacon sok tradicionális hajápoló termék szilikont tartalmaz? Ezek filmréteget képeznek a hajadon, és emiatt a Khadi Növényi Hajfesték egyszerűen „lecsúszhat” a hajszálakról. A pigmentek sokkal könnyebben kiöblítődhetnek vagy kevésbé intenzíven színezik be a hajad. Ráadásul néhány „szilikonmentesnek” nevezett termék gyakran tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ugyan nem a szilikon nevet viselik, de ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ayurvédikus sampon – Rózsa
Sampon

Hidratálás, védelem és törődés az igénybevett és száraz hajnak

Kiszerelés: 210ml
Ayurvédikus sampon – Mandulafű
Sampon

Életerő és könnyedség a normál vagy zsíros hajnak

Kiszerelés: 210ml
Ayurvédikus sampon – Neem
Sampon

Hatékony tisztítás korpa és viszkető fejbőr ellen

Kiszerelés: 210ml
Ayurvédikus sampon – Hibiszkusz
Sampon

Gyengéd tisztítás és kíméletes ápolás az érzékeny fejbőrnek

Kiszerelés: 210ml
Ayurvédikus sampon – Amla
Sampon

Erő és volumen minden hajtípusra

Kiszerelés: 210ml

2. Természetes festés a Khadi Növényi Hajfestékkel

Hajad fel van készülve a festésre? Tökéletes. Ez esetben befestheted a kiválasztott Khadi árnyalattal. Egyszerűen vidd fel a festéket a frissen megmosott hajra.

Részletes használati utasításokért a Khadi Növényi Hajfestékkel történő festéshez, olvasd el a mellékelt használati utasítást vagy kattints ide. A lépésről-lépésre használati utasítás itt található.

Nem tudod, melyik Khadi árnyalatot válaszd? A Khadi Árnyalat színpaletta megmutatja a lehetséges színeredményeket a kezdeti hajszíneden. Így gyorsan megtudod, hogy melyik szín illik hozzád tökéletesen. Ráadásul azt is megmutatja, hogy mikor érdemes előfestést végezned (amikor világos hajat nagyon sötétre szeretnél festeni).

A Khadi Színváltoztatási Rendszer még több információt nyújt az első három festésről a Khadi Növényi Hajfesték használatával.

Tudtad?

Hogy a Khadi Növényi Hajfesték nem fejti ki teljes színerejét a festési utáni kb. 24-48 óra elteltéig? Ezért ajánljuk, hogy a festéket tiszta vízzel mosd le, és ne használj sampont vagy más hajápolási terméket a színelőhívás ideje alatt. Így teremtesz ideális körülményeket ahhoz, hogy a szín teljesen kibontakozzon.

Hajápoló kúra – Senna/Cassia
Növényi hajfestékek

Színtelen, intenzív kezelés a fényes és dús hajért

Kiszerelés:
Növényi Hajfesték – Fekete
Növényi hajfestékek

Kifejező meleg-feketétől az intenzív hollófeketéig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – 100% Indigó
Növényi hajfestékek

Titokzatos mélyfeketétől a csillogó kékesfeketéig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – 100% Henna
Növényi hajfestékek

Izgalmas narancsos vöröstől az intenzív élénkvörösig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Mogyoróbarna
Növényi hajfestékek

Fényes mogyoróbarnától a gazdag csokoládébarnáig – vörös árnyalatok nélkül

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Középbarna
Növényi hajfestékek

Életteli melegbarnától az erős, mély középbarnáig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Középszőke
Növényi hajfestékek

Életteli középszőkétől az erőteljesen csillogó vörösesszőkéig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Henna+amla+jatropha
Növényi hajfestékek

Erőteljes, sötét mélyvöröstől a feltűnő, gazdag mahagóniig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Világosbarna
Növényi hajfestékek

Világos melegbarna, életteli vöröses csillogással

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Aranybarna
Növényi hajfestékek

Csillogó borostyántól a bársonyos, fényes aranybarnáig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Sötétbarna
Növényi hajfestékek

Mély, csillogó sötétbarnától az erőteljes feketés barnáig

Kiszerelés: 100g
Növényi Hajfesték – Sötétszőke
Növényi hajfestékek

Matt hamvasszőkétől a mély sötétszőkéig – vöröses csillogás nélkül

Kiszerelés: 100g

3. Olajozás a szín fixálásához

Festés után használj hajolaj-maszkot! Hiszen új hajszíned tökéletes rögzítéséhez ajánlott Khadi Hajolajat használnod a festés utáni első hajmosás előtt. Például Khadi Amla Hajolajat. A hajolaj segítségével a színpigmentek megtapadnak a hajadon, és az új hajszínedet igazán ragyogóvá teszik.

Tegyél egy kis olajat benedvesített tenyeredre és oszlasd el a hajadon – a hajtövektől a hajvégekig. Hagyd, hogy az olaj beszívódjon, amennyi ideig csak szeretnéd: minimum 30 percig, de akár egész éjjel. Minél tovább hagyod az olajat a hajadon, annál jobb.

Ha rendszeresen használod hajmosás előtt, a Khadi hajolaj segít megóvni a hajszínedet és fenntartani ragyogását. Az egyetlen kivétel: közvetlenül a Khadi Növényi Hajfesték következő használata előtt kihagyhatod a hajolajat, hogy a Khadi árnyalatod könnyen megtapadjon a hajadon.

Tudtad?

Hogy a hajolaj Indiából származik? Ott a hajolajat tradicionálisan gyógynövényekkel együtt használják mindenféle haj- és fejbőrprobléma kezelésére. Különösen olyan indiai hatóanyagokkal együtt, mint az amla, a shikakai, a bhringaraj és a brahmi, segít az élettelen, vékonyszálú haj, valamint a korpásodás és a korai őszülés kezelésében. Serkenti a hajnövekedést, fényt és volument ad, és véd a napsugarak ellen. Tudj meg többet indiai összetevőinkről a Khadi Hatóanyaglexikonból.

Vitalizáló hajolaj
Hajolaj

Életerő és tartás a vékonyszálú hajnak

Kiszerelés: 100ml
Kiegyensúlyozó hajolaj
Hajolaj

Harmony and balance for irritated scalp and dandruff

Kiszerelés: 100ml
Amla kondicionáló hajolaj
Hajolaj

Intenzíven ápoló hajolaj a rugalmas és fényes hajért

Kiszerelés: 100ml