Indiai gyógynövények
Német natúrkozmetikumok
Ayurvédikus formulák
Növényi Hajfesték – 100% Henna
Növényi hajfestékek 100g

Növényi Hajfesték – 100% Henna

Vegan
BDIH
Nature
  • narancs és mélyvörös közötti árnyalatot kölcsönöz a hajadnak
  • erős fedés, akár ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad
  • 100%-ban természetes és vegán
  • mesterséges összetevőktől mentes
Mosd meg a hajad
80° - 90°
30-120 perc hatóidő

100% henna a lángoló vörösért. A 100% Henna Khadi Növényi Hajfesték a hajad élénkvörösre festi. Egyedi színt varázsolhatsz természetes hajszínedtől függően és attól, hogy milyen hosszan hagyod a festéket hatni: világos hajon élénk narancsos vörös, fénylő réz vagy gazdag sötétvörös színt kapsz. A barna haj erőteljes mahagóni színben ragyog, a sötétbarna és fekete közötti árnyalatok vöröses csillogást kapnak, amik táncolnak a napfényben.

A 100% Henna Khadi Növényi Hajfesték jót tesz a hajadnak és neked is. Teljesen természetes és 100%-ban hatékony henna kivonatból áll. Ezért különösen alkalmas allergiában szenvedők számára. A henna gyógyító hatású, erősíti a fejbőrödet és enyhíti az irritációt. A Khadi 100% Henna intenzíven, mégis kíméletesen fest, és közben befedi az ősz hajszálakat.

A henna pigmentek színbevonatként ölelnek körül minden egyes hajszálat. Erősítik és védik a hajad festés közben, miközben puhává és selymessé teszik. A hajad dúsnak és erősnek látszik és érződik. Hajad egészséges fényben ragyog, és természetes, gyönyörű vörös színben tündököl.

Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna)

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, mint a Khadi Rózsa Sampon. Ajánlott a szőke, csíkozott vagy súlyosan megviselt hajat először Khadi Senna / Cassia árnyalattal előfesteni, hogy a hajad majd egyenletesen szívja be a festéket.
Keverd össze a természetes hajfesték 100% Henna árnyalatát 80-90 fokos forró vízzel, míg kenhetővé válik. Intenzívebb színért vagy gyorsabb eredményért, adj hozzá savas adalékanyagokat, mint az almaecet vagy a citromlé. Kend el a színkeveréket egyenletesen a hajon egy ecset segítségével: Haladj tincsről-tincsre, egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

A növényi hajfestéket 30 és 120 perc közötti ideig hagyd hatni. Minél tovább hagyod hatni, annál intenzívebb színeredményt kapsz – a narancsvörös, a rézvörös és a sötétvörös közötti árnyalatokat. Öblítsd le a festéket tiszta vízzel.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában. Ennyi idő alatt a festék kifejti teljes hatását. Ezután fixáld a pigmenteket Khadi hajolajjal, amit 20 percig hagyj a hajadon. Majd most meg natúr samponnal és élvezd egyedi henna vörös hajszíned.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy a 100% Henna Khadi Növényi Hajfesték árnyalatát először egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

A Khadi 100% Henna ideális arra, hogy a Khadi Sötétbarna, Fekete és 100% Indigó árnyalatokkal való festés előtt fényt adjon a hajadnak. Elvileg a Khadi 100% Hennát minden indigó-tartalmú Khadi természetes hajfestékkel keverheted, miközben a színmélység és az intenzitás változatlan marad.
Keverd a Khadi Hennát:

  • Khadi 100% Indigóval az egyedi barna árnyalatokért. Ez a keverék különösen megfelelő számodra, ha allergiában szenvedsz.
  • Khadi barna tónusokkal, például Khadi Természetes Mogyoróval a rezes vagy a vöröses barna árnyalatokért.
  • Khadi szőkékkel visszafogott vagy intenzív vörös árnyalatokért (maximum 30% Khadi Henna). Ez a színkeverék szintén kiváló, amikor fehér vagy világos hajat készítesz elő Khadi Sötétbarna, Indigó vagy Fekete festékhez.

Ez az hatóanyag található meg a Khadi Növényi Hajfesték – 100% Hennában:

A henna hajadnak egyszerre ad egészséges, ragyogó színt és természetes ápolást. Az intenzív, vöröses narancsszínű festéket a henna cserje őrölt száraiból és leveleiből nyerjük. Minden egyes hajszáladon tápláló festékréteget képez és tüzes fényvisszaverődéseket kölcsönöz a világos és sötét hajnak, ami a fényben ragyogónak fog látszani. Ráadásul a henna kivonatnak erőteljes hatása van a fejbőrödre és megszabadít a korpától és az irritációtól.

Tudj meg többet az Ayurvédikus természetgyógyászatban használt növényi alapanyagokról és azok erejétől a Hatóanyeglexikonból.

A Khadi Növényi Hajfestékek az Ayurvédikus természetgyógyászatot a legújabb kozmetikai technológiával ötvözik. Termékeinket az Európai Kozmetikai Rendeletnek megfelelően állítjuk elő. Az eredmény egy rendkívül hatékony, mégis kímélő natúrkozmetikum értékes összetevőkkel, amelyeket saját bőrödön fogsz érezni.

Növényi Hajfestékeink mesterséges festékenyagoktól, illatanyagoktól és tartósítószerektől, színfokozóktól, peroxidoktól, ammóniától és más kémiai adalékanyagoktól mentesek. Ápolják, védik és erősítik a hajad és a fejbőrödet, 100%-ban természetes összetevőkkel. Miért vagyunk ebben olyan biztosak? Mert rendszeresen teszteljük termékeinket független és minősített laboratóriumokban: A Khadi Növényi Hajfestékeket a Német Ipari és Kereskedelmi Vállalatok Szövetsége (BDIH) minősítette, a nemzetközi COSMOS-standard AISBL alapján.