Indiai gyógynövények
Német natúrkozmetikumok
Ayurvédikus formulák
Növényi Hajfesték – Henna+amla+jatropha
Növényi hajfestékek 100g

Növényi Hajfesték – Henna+amla+jatropha

Vegan
BDIH
Nature
  • hajadat erős, intenzív sötétvörös színre festi
  • erős fedés, akár ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad
  • 100%-ban természetes és vegán
  • mesterséges összetevőktől mentes
Mosd meg a hajad
80°
30-120 perc hatóidő

Érezd a természet erejét – a Henna + Amla + Jatropha Khadi hajfestékünkkel. A növényi hajfesték erőteljes világosvöröstől látványos, mély sötétvörösig terjedő árnyalatokra festi a hajad. Az eredmény mindig egyedi és az eredi hajszínedtől függ: a középszőkétől a sötét hajig, hajszíned a rézvöröstől a mahagóniig terjedő árnyalatokban fog tündökölni. Ha a természetes hajszíned sötét, barna és fekete közötti, irizáló vöröses csillogást fog kölcsönözni hajadnak.

A növényi hajfesték 100%-ban növényi eredetű és vegán. A benne található hatóanyagok: a henna, az amla és a jatropha intenzív rézszerű árnyalattól a mély mahagóniig terjedő árnyalatokat kölcsönöznek. A színpigmentek az ősz hajszálakat is befedik. A termék különleges tulajdonsága az amla és a jatropha színfokozó hatásában áll, amely a színt még erőteljesebbé teszi, mint a tiszta henna.

A színpigmentek minden egyes hajszálon festékréteget képeznek. Hajad rendkívüli volument kap, és erősödik a hajtövektől a hajvégekig. Hajad egészséges fényben fog tündökölni. Az eredmény természetesen gyönyörű haj lesz.

Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Bacopa Monniera (Brahmi), Acacia Concinna (Shikakai), Terminalia Chebula (Harad), Jatropha Glandulifera (Jatropha), Azadirachta Indica (Neem), Terminalia Bellirica Roxb. (Vibhitaki).

Tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, mint a Khadi Amla Sampon. Javasoljuk, hogy a szőke, melírozott vagy súlyosan igénybevett hajat először Khadi Senna / Cassia árnyalattal fesd elő.

Keverd össze a Henna + Amla + Jatropha Khadi festéket 80-90 fokos forró vízzel, míg kenhető krémet kapsz. Ha intenzív, gyors színeredményt szeretnél, adj hozzá savas adalékanyagot, mint az almaecet vagy a citromlé. Oszlasd el a természetes hajfestéket egyenletesen a hajon egy ecset segítségével: Haladj tincsről-tincsre, egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

A növényi hajfestéket 30 és 120 perc közötti ideig hagyd hatni. Minél tovább hagyod hatni, annál sötétebb és erőteljesebb színeredményt kapsz. A szín felfrissítéséhez csak 15-30 percre van szükség. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a festést következő 24-48 órában. A festék ugyanis ennyi idő alatt fejti ki teljes hatását. Ezután használj Khadi hajolajat és hagyd 20 percig hatni, így fixálva a színpigmenteket. Így Khadi hajszíned tovább fog tartani.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így növényi hajfestékek használatakor az eredmények eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy a Henna + Amla + Jatropha Khadi Növényi Hajfestéket egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

A Henna + Amla + Jatropha Khadi növényi hajfestéket minden Khadi hajfestékkel keverheted:

  • Khadi Világosbarnával, Mogyoróbarnával vagy Sötétbarnával meleg barna színárnyalatokért.
  • Khadi Középszőkével a visszafogott vagy intenzív vöröses szőke és a réz közötti árnyalatokért (arány: maximum 30%).

Ezek az összetevők találhatóak meg a Henna + Amla + Jatropha Khadi Növényi Hajfestékben:

A henna nyugtató és gyógyító hatást fejt ki a fejbőrödre. Az intenzív, vöröses sárga festéket a henna cserje őrölt száraiból és leveleiből nyerjük. Körbeöleli a hajszálaidat, miközben ápolja és tüzes fényvisszaverődést kölcsönöz nekik, amelyek a világos és a sötét hajat is ragyogóvá teszik.

Az amla, más néven az indiai egres sok C-vitamint tartalmaz. A gyümölcsből származó finom por fokozza a henna ragyogó színét. Az amla erősíti a hajad és a hajgyökereket. Hajad érezhetően ellenálló és dús lesz.

A jatropha egy örökzöld növény Indiából. A festéket a növény kérgéből nyerik. A jatropha porból készült sötét főzet a Khadi Henna+Amla+Jatrophpában a közepesen sötét és sötét hajat intenzív mahagóni árnyalatra színezi.

Tudj meg többet az Ayurvédikus természetgyógyászatban használt növényi alapanyagokról és azok hatásairól a Khadi Hatóanyaglexikonból.

A Khadi Növényi Hajfestékek az Ayurvédikus természetgyógyászatot a legújabb kozmetikai technológiával ötvözik. Termékeinket az Európai Kozmetikai Rendeletnek megfelelően állítjuk elő. Az eredmény egy rendkívül hatékony, mégis kímélő natúrkozmetikum értékes összetevőkkel, amelyeket saját bőrödön fogsz érezni.

Növényi Hajfestékeink mesterséges festékenyagoktól, illatanyagoktól és tartósítószerektől, színfokozóktól, peroxidoktól, ammóniától és más kémiai adalékanyagoktól mentesek. Ápolják, védik és erősítik a hajad és a fejbőrödet, 100%-ban természetes összetevőkkel. Miért vagyunk ebben olyan biztosak? Mert rendszeresen teszteljük termékeinket független és minősített laboratóriumokban: A Khadi Növényi Hajfestékeket a Német Ipari és Kereskedelmi Vállalatok Szövetsége (BDIH) minősítette, a nemzetközi COSMOS-standard AISBL alapján.