Indiai gyógynövények
Német natúrkozmetikumok
Ayurvédikus formulák
Növényi Hajfesték – Sötétszőke
Növényi hajfestékek 100g

Növényi Hajfesték – Sötétszőke

Vegan
BDIH
Nature
  • Gazdag, hamvas sötétszőke színt kölcsönöz, vörös árnyalat nélkül.
  • Erősíti és táplálja hajad
  • Egészséges fényt ad
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Mesterséges összetevőktől mentes
Mosd meg a hajad
50°
30-60 perc

A sötétszőke hűvös, magabiztos és megfelel a legújabb trendeknek. Ezzel a növényi hajfestékkel egyedi, matt hamvas sötétszőke színt érhetsz el a kezdeti hajszíntől függően: Az ősz vagy világos hajnak a világos- és a középszőke közötti hamvas árnyalatot kölcsönöz. A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték gyönyörű fényt ad a sötét hajnak.
A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték festés közben ápolja a hajat. Hatékony összetevői, mint a gránátalma és a fekete dió gazdag hamvas sötétszőke színeredményt biztosítanak. Az Aloe Vera intenzíven hidratál. A Khadi Növényi Hajfesték 100%-ban vegán és nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint az ammónia, a peroxidok vagy a parabének.
A növényi színpigmentek minden hajszálat bevonnak, miközben erősítik a hajat. A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték egészséges, fényes és erős hajjal ajándékoz meg.

Indigofera Tinctoria leaf powder*, Cassia auriculata Leaf powder*, Lawsonia Inermis leaf powder*, Punica Granatum rind powder, Uncaria Gambir extract, Cesalpinia Sappan wood powder, Cordia Dichotoma leaf powder*, Jatropha Curcas leaf powder, Juglans Nigra husk powder, Quercus Infectoria gall extract, Terminalia Chebula fruit powder*, Aegle Marmelos rind powder, Rheum Emodi root powder, Adhatoda Vasica leaf powder*, Aloe Barbadensis leaf powder* (*from controlled organic cultivation)

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például Khadi Mandulafű samponnal. A Khadi szőke árnyalatai mint a Középszőke és Sötétszőke használhatók előfestéshez, amennyiben a Khadi Sötétszőkével intenzívebb színeredményt szeretnél elérni. Ahhoz, hogy hajad optimálisan előkészítsd a növényi hajfestéshez, javasoljuk, hogy a szőkített vagy súlyosan igénybevett hajat a Khadi Senna/Cassia festékkel fesd elő.
Keverd össze a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket 50 fokos forró vízzel, és addig keverd, míg krémes állagot kapsz. A festék a hajon történő egyenletes eloszlatásához használj ecsetet: haladj tincsről-tincsre, a hajtövektől a hajhosszig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

Hagyd hatni a természetes hajfestéket 30-60 percig. Minél tovább marad a hajon, annál sötétebb eredményt kapsz. A minimum 30 perces hatóidő után hűvös, a világosszőkétől a középszőkéig terjedő színárnyalatot kapsz. Intenzívebb, sötétebb árnyalathoz hagyd a hajon 60 percig. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában. A Khadi Sötétszőke festéknek ennyi időre van szüksége, hogy elérje teljes színintenzitását. A tartós sötétszőke árnyalat érdekében ezután fixáld a színpigmenteket 20 percig Khadi hajolajjal, majd mosd meg a hajad natúr samponnal.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

Természetesen a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket más Khadi Növényi Hajfestékekkel is keverheted:
Khadi Középszőkével egy finomabb színeredményért.
Khadi Világosbarnával egy gazdag középbarna árnyalatért (a Sötétszőke és a Világosbarna aránya 2:1)
Khadi Mogyoróbarnával egy gazdag aranybarna árnyalatért. (Arány 1:1)
Khadi 100% Hennával egy közepes intenzitású réz árnyalatért (a sötétszőke és a henna aránya 9:1)

Ezek az összetevők teszik a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket egyedülállóvá:
A gránátalmának pozitív hatása van az egészségedre és a szépségedre. Sok C-vitamint tartalmaz és antioxidáns hatású. A bioaktív anyagok serkentik fejbőröd anyagcseréjét és a hajnövekedést.

A fekete dió intenzíven tisztítja és csillogóvá teszi a hajad. A fekete diót egy intenzív, sötét főzetben dolgozzuk fel. Ez még több tannint tartalmaz, és ez teszi a sötétszőke hajszínedet még intenzívebbé és még tartósabbá.

Az Aloe Vera intenzíven hidratálja a hajad. A porított növény akkor fejti ki teljes hatását, amint összekevered a növényi hajfestéket. Egészségessé és ragyogóvá teszi a hajad.

Tudj meg többet az Ayurvédikus természetgyógyászatban használt növényi alapanyagokról és azok hatásairól a Khadi Hatóanyaglexikonból.

A Khadi Növényi Hajfestékek az Ayurvédikus természetgyógyászatot a legújabb kozmetikai technológiával ötvözik. Termékeinket az Európai Kozmetikai Rendeletnek megfelelően állítjuk elő. Az eredmény egy rendkívül hatékony, mégis kímélő natúrkozmetikum értékes összetevőkkel, amelyeket saját bőrödön fogsz érezni.

Növényi Hajfestékeink mesterséges festékenyagoktól, illatanyagoktól és tartósítószerektől, színfokozóktól, peroxidoktól, ammóniától és más kémiai adalékanyagoktól mentesek. Ápolják, védik és erősítik a hajad és a fejbőrödet, 100%-ban természetes összetevőkkel. Miért vagyunk ebben olyan biztosak? Mert rendszeresen teszteljük termékeinket független és minősített laboratóriumokban: A Khadi Növényi Hajfestékeket a Német Ipari és Kereskedelmi Vállalatok Szövetsége (BDIH) minősítette, a nemzetközi COSMOS-standard AISBL alapján.